Multi-Lingual Alley - We Are Family

Bra när man tränar

Det är skönt att ha en sportdryck till hands när man ska tränas är man känner att man behöver lite extra energi och vill kunna ta i lite extra när man tränar.
Ja det finns så många bra fördelar med att ha en sportdryck till hands när man tränar. Speciellt när det är varmt ute och man svettas mycket då behöver man mer vätska som man förlorar genom svetten. Så man får se till att man får i sig tillräckligt med vätska då.

Underbar känsla efter man har tränat

Jag tycker att det är en härlig känsla som man får efteråt när man har tränat, det ger ett sådant lugn och man tycker att det är så skönt och härligt. Maten smakar godare och allt känns lite lättare efter ett träningspass. Så det är verkligen att rekommendera att träna och få ut lite endorfiner i kroppen. 
Man kan träna på så många olika sätt och det är ju också härligt och ger en mer valmöjligheter som man tycker om och som är värt att göra. Det är bra att variera sn träning lite så att man gör lite av allt möjligt, så att kroppen får mer ut av det hela.
Man kan börja lite lätt om det är så att man inte är så van vid att träna och så kan man sakta men säkert öka och göra mer så att kroppen vänjer sig och på så sätt ta man inte ut sig så mycket.
Ja det finns mycket som man kan göra och det är bra att prova på lite allt möjligt när det kommer till träning så att man hittar något som man tycker är kul och som man verkligen fastnar för. Ja varför inte prova på någon ny sport eller gå på något nytt pass varje månad och på så sätt lära sig något nytt.