Multi-Lingual Alley - We Are Family

Hitta på lite roliga saker

Nu när der blir några dagar ledigt så kan det vara kul att hitta på något kul tillsammans med familjen och det finns ju många saker som man kan göra och hitta på. Det är ju jättebra att det finns så många saker som man kan göra och hitta på tillsammans och ha lite extra kul. 
Nu när det är vinter så kan det vara skönt att göra olika aktiviteter inomhus, det är ju inte alltid det är så lätt att veta vad det är man ska göra och hitta på så här kommer lite förslag på saker man kan göra.

Tips och idéer 

Man kan åka till en bowlinghall på kungsholmen och spela lite bowling, eller så kan man åka till badhuset och bada lite. Eller gå på ett museum eller spela lite biljard ellr gå på bio. Ja det finns flea saker som man kan göra och hitta på. Det är ju superkul att det finns så många olika saker som man kan göra och hitta på. Det är roligt och det är bra när man hittar saker som alla i familjen tycker är roligt och som alla blir glada av att göra. Ja det finns många bra idéer som man kan göra och hitta på.
Sen så kan man ju vara hemma och göra massor med roliga saker som att baka och kolla film och man kan sitta och pyssla och måla bland annat. Ja det finns en hel del saker som är roliga och mysiga att göra som man tycker är kul och som man mår bra av att göra tillsamman med familjen och med sina vänner. Ja det är ju spännande och kul och ibland så kan det vara skönt att bara talet lugnt och gå på promenader. Ja det är mycket skoj som man kan hitta på och göra.