Multi-Lingual Alley - We Are Family

Dags för lite skoj

Ja det är dags att hitta på lite roliga saker lite då och då så att man känner att man har lite roligt och gör något som man verkligen tycker är kul. Man behöver hitta på saker som man känner att man mår bra av att göra. Det är ju olika från person till person och det är ju bra om man kan hitta något nytt som man tycker är kul och roligt. Så man kan ju kolla upp nya aktiviteter som man kan göra när man har lite tid över för annat. Ja man skulle kunna kolla upp lite hur det är att pröva på jaktsimulator i stockholm ,det kan nog vara väldigt kul och spännande att pröva på det.

Kul med nya upplevelser

Ja det finns ju så mycket som man kan göra och som är skoj och det är kul att det hela tiden kommer nya saker som man kan prova på och som skulle vara roligt att göra och prova på. Så det är något som man kan kolla upp om det är så att man känner för att göra något som man inte har gjort förut. 
Ja tänk om man skulle prova på något nytt varje månad en sak, då skulle man ju kunna lära sig massor med saker och roliga saker som man inte har gjort tidigare och som är roliga att göra.
Ja det är sånt som man kan göra och hitta på med familj och vänner, det är alltid kul att göra saker som man tycker är kul och att få göra det med andra gör det ännu roligare och att man vill göra nya saker. Så passa på nu när man kanske har några lediga dagar att kolla upp om det finns saker att göra och att man kan göra det med andra, ja det är skoj.